en ucuz domain ve hosting

bütçeniz sıkıntılı veya yeni bir oluşum içindeyseniz başlangıç paketi olan bir hosting ve en ucuzundan da bir hosting arıyorsanız evet bu yazımız tam size göre

en ucuz domain

 piyasada en ucuz bulacağınız domain fiyatları bellidir şuan 15.09.2020 en ucuz domainler 4.15 dolardan başlamaktadır. Peki bizim yazımızda sizlere ne vereceğiz tabi ki sadece 8 tl güncel kur ile yani 1 euro'ya .com domaini sizlere sunacağız bu linkten lws.fr tıklayıp .com/.net alan adlarını 1 euro'ya en ucuz domain satın alabilirsiniz.

En ucuz türk domain firması

Şuan da en uygun fiyatları olarak .com domaini 30 tl'den satarak 1. sırayı teknoclouds almaktadır.

peki neden 8 tl'lik lws.fr sitesinden domain alacağıma 30 tl'lik alan adı firmasından almalıyım diyorsanız sebebi gayet basit, alacağınız domaini daha sonra satacağınız devir edeceğiniz zaman kolaylıkla teknoclouds'da ücretsiz olarak firma içi transferini sağlayabilirsiniz.

En uygun hosting firmaları

Günümüzde o kadar çok hosting firması var olduğundan dolayı piyasa ve ücretler ister istemez uygun fiyatlı olmaktadır, peki ücreti 2. plana attığımıza göre "bizim için önemli nedir?" derseniz:

tabi ki performans ve kalite: yeni,amatör;reseller bayileri genellikle bakım vs. yaptığından siteniz seo açısından verim alamaz site ziyaretçilerinizi olumsuz etkiler.

En iyi ve uygun fiyatlı hosting sağlayıcıları

  • guzel.net
  • veridyen
  • yoncu
  • alastyr
  • fibuhosting
bu yukarıda saydığım kaliteli hosting sağlayıcıları hem sorunsuz hem de fiyat olarak uygun fiyatlı olmaktadır.
Daha detaylı olarak en ucuz domain ve hosting firmalarının listelerine erişmek için linke tıklayın

Yorumlar